sâmbătă, 22 august 2015

Povestea brioselor cu afine

Mi-am dat seama - in timp - ca eu nu sunt vreo pasionata de bucatariseala. Cu toate ca am avut perioade cand gateam destul de mult - nu pot sa spun niciodata ca abia asteptam sa o fac! :) 
De cand a inceput Cristian sa manance si altceva...well...am luat-o de la capat. Noroc ca deocamdata lui nu ii plac chestiile foarte complicate. Se multumeste cu peste la cuptor, budinci de chia, supe, ciorbe, biscuiti de ovaz, quinoa cu fructe - chestii din astea. Nici nu ma vad gatind tocanite sau sarmale. 
Ei bine, in hei-rup-ul meu de ieri, dupa ce la pranz facusem supa de pui, mancarica de linte, pui la cuptor cu legume si inghetata home made (I know.....cred ca m-am stricat la cap) - seara pe la vreo 21:30 visam doar sa stau cu cracii in sus pe canapea. But guess what? Dupa ce l-am culcat pe Cristian m-am apucat de niste briose cu afine (la cat am gatit ieri, merit o saptamana pauza!:)) ). Bai, deci mirosea in casa de-ti venea sa-ti tai venele de pofta! Evident ca nu m-am atins de nici una ieri, dar mirosul, mirosuuuuul! Si vine Andrei acasa de la munca. Intra exact cand erau aproape gata: "Ce-i acolo in cuptor?" Eu, happy si semi-adormita, dar happy si entuziasmata si bla bla...ca femeile in bucatarie cand se bucura ca fac ceva bun si nu se bucura singure...u know :"Briose cu afine!:)" (si asteptam asa sa curga laude si vai iubita mea ce bine miroase si ce bune tre' sa fie si mama mama abia astept sa le gust). La care zbang drang! Andrei: "Dar de ce le-ai facut cu afine?" Say whaaaat? Adica in casa miroase de mori, e trecut de 22h, eu puteam sa stau cu cracii in sus dupa o zi de stat in bucatarie & alergat la locul de joaca si pe strazi si el vine si ma intreaba de ce briosele sunt cu afine :))))))))))) "Hai, da-te-n pisici!:))" 



Data viitoare faci foamea!

Evident ca puteau sa fie cu zmeura si intrebarea era aceeasi.

Si cica femeile nu-s niciodata multumite :)) 

No seara faina 
 

Un comentariu: