vineri, 24 aprilie 2015

E la moda sa ai 30 de ani! :)

Cateva semne ca te apropii de 30 de ani, ai un copil si tu nu-ti dai seama de ce ti se intampla :)) :

- te suna prietena ta sa-ti spuna ca merge la Cluj la Electric castle. Tu nu intelegi de ce trebuie sa mearga pana la Cluj la un magazin de elecrocasnice. (dupa ce trece festivalul si vezi ca jumatate din cunostintele de pe facebook au poze de acolo te simti si mai ciudat - urmeaza, evident, sa apara si maica'ta prin poze si poti sa te declari un caz ratat pe viata :)) )

- baietii de liceu de la bloc - care ti se par foarte apropiati ca varsta (cu toate ca nu's!) iti spun saru'mana. Tie si doamnei de la etajul 4, care a iesit la pensie acu' 30 de ani

- paradoxal, si tu ii numesti uneori pe ei "copiii de la bloc" 

- ti se mai spune ocazional "tanti" - fara rea intentie


- ai fost intrebata acum vreo cateva luni pe unde se mai iese prin Brasov de catre niste prieteni aflati in vizita si ti-ai dat seama ca 1. habar n-ai si 2. nici nu ai putea sa ii insotesti oricum :)) 

- atunci cand se mai vorbeste despre iesit in gasca, mereu ai impresia ca te-ai mutat intr-un oras nou si intrebi "da' Temple asta unde ziceai ca e?" - doar asa, ca idee. Ca oricum n-ai cand sa te duci :)) Si ca sa poti face conversatie. Dupa aia o schimbi cu vremea. 

- sambata seara bei sampanie. acasa. pe canapeaua ta. si va uitati la Game of Thrones. Si te simti ca in vacanta. Si nici daca n-ai avea nici o constrangere si ai putea sa iesi pe undeva nu te-ai mai dezlipi de acolo

- daca vrei sa pleci undeva in vacanta trebuie sa te organizezi cu cateva luni inainte. clar

- inainte era simplu: cand nu lucrai - aveai timp, dar nu aveai bani. cand lucrai - aveai bani, dar nu prea mai aveai timp. acum nu mai ai nici timp, nici bani :)) 

- iti face uneori placere sa stai de vorba cu oameni mai in varsta, care au ceva de spus (nu chiar toti :)) ) - ti se par interesanti si unii usor intelepti. inainte ti s-ar fi parut probabil doar "borrrring" 

-  cand vezi copii care mananca la Mc' te gandesti imediat ca au parinti inconstienti si care nu se gandesc la viitorul lor (ai deci creierul formatat, e evident). 

- nu mai combini decat in rare cazuri proteinele cu carbohidrati (la 20 de ani as fi intrebat wtf is that?) 

- nu bei alcool decat rar si atunci vrei sa fie "ceva bun" - daca nu, mai bine apa plata

- la urmatoarea schimbare de prefix copilul tau o sa vorbeasca, o sa manance singur si o sa-si lege singur sireturile. Si posibil sa faca mai multe chestii, de care tu poate nu o sa ai habar - which is weird :)) 

- te gandesti de fiecare data cand vezi un baiat cu blugi din aia "slim" ca e penibil. probabil ca e de fapt cool. pentru generatia lui...

- o iesire la teatru in doi ti se pare seara ideala si te pregatesti pentru ea cu trei zile inainte.

- te gandesti deja ca ar fi misto sa faca si frate'tu vreo doi-trei copii ca sa aiba si Cristian verisori/soare. Si ca o familie mai mare e mai faina, mai ales cand se intalnesc toti. Si evident, te vezi si peste vreo 20-30 de ani cu nepoti & co stand la o masa mare ca o hoasca nobila in capul mesei. Atunci o sa fie cool sa ti se zica "tanti" :))  

- majoritatea prietenelor tale au nascut, sunt insarcinate sau vor naste si ele in viitorul apropiat. si te bucuri pentru ca asta inseamna ca o sa aveti ca pe vremuri "subiecte in comun" - care pot fi dezbatute ore la rand. 

- nu-ti amintesti cand l-ai adoptat pe celalalt copil din casa, mai mare si tot cauti actele de adoptie...(o fi fost in seara in care ai baut sampania? hmm nu, ca erai deja cu el!:) )




To be continued :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu